Εκδηλώσεις

F Poster 33x48

Πρόσκληση σε ημερίδα με θέμα: "Το Ταεκβοντό είναι... πολλά παραπάνω για το παιδί σας από απλή άθληση..."

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε απο κοντά τις πολλές διαστάσεις του Ταεκβοντό και την πραγματική επίδρασή του στη ζωή των παιδιών. Αναμένουμε με ανηπομονησία την παρουσία σας σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση.

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η γνωριμία των παιδιών και των γονέων με το άθλημα του Ταεκβοντό και η παρουσίαση των οφελών του, όπως η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, η αύξηση της αυτοπεποίθησης και η ανάπτυξη της πειθαρχίας και της συγκέτνρωσης. Θα παρουσιαστεί επίσης ο τρόπος με τον οποίο το Ταεκβοντό μπορεί να συνδυαστεί με την εκπαίδευση και την κοινωνική ένταξη των παιδιών, ειδικά των παιδιών που χρειάζονται υποστήριξη για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο συνδυασμό του αθλήματος με την εργοθεραπεία, την ψυχική ηχεία των παιδιών καθώς και τις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας στους αντίστοιχους τομείς.

https://www.youtube.com/watch?v=pAydWSciVHk&ab_channel=%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%97-Taekwondo

Logo White

Το Ειδικό Κέντρο Παιδιού είναι ένας χώρος ειδικών θεραπειών που δημιουργήθηκε μετά από την πολυετή εμπειρία μου στο τομέα της φυσικοθεραπευτικής παρέμβασης σε βρέφη ,παιδιά και εφήβους με νευρολογικές και νευροαναπτυξιακές διαταραχές. Περισσότερα

espa2
© 2022 Ειδικό Κέντρο Παιδιού Πάτρας. Designed By Firstidea

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter