Σχετικά με μας

image

Ειδικό Κέντρο Παιδιού

Το Ειδικό Κέντρο Παιδιού είναι ένας χώρος ειδικών θεραπειών που δημιουργήθηκε μετά από την πολυετή εμπειρία μας στο τομέα της φυσικοθεραπευτικής παρέμβασης σε βρέφη ,παιδιά και εφήβους με νευρολογικές και νευροαναπτυξιακές διαταραχές.

image

Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την διεπιστημονική ομάδα  (εργοθεραπευτή, λογοθεραπευτή, ψυχολόγο) με ώθησε στη δημιουργία ενός σύγχρονου και εξειδικευμένου χώρου ειδικών θεραπειών κάτω από τον οποίο στεγάζονται όλες οι ειδικότητες .

image
image

Στόχος του κέντρου είναι μέσα από την συνεργασία της διεπιστημονικής ομάδας η επίτευξη μιας ολοκληρωμένης αξιολόγησης και θεραπευτικής παρέμβασης ανάλογη με τις ανάγκες του παιδιού /εφήβου και της οικογένειας του. Για την επίτευξη του στόχου αυτού στο κέντρο εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες  μέθοδοι παρέμβασης σε ένα άρτια υλικοτεχνικά εξοπλισμένο χώρο καθώς και με τη συνεχή μετεκπαίδευση και παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων τα μέλη της διεπιστημονικής ομάδας είναι σε θέση να γνωρίζουν και να εφαρμόζουν πολλές και διαφορετικές μεθόδους αξιολόγησης και  θεραπευτικής προσέγγισης εξατομικευμένα για το κάθε παιδί.

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή
(9:00 – 21:00)
Κατόπιν ραντεβού

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

2610421464
6975854244
6944476550

Διεύθυνση

Αμμοχώστου 15 & 17, Τερψιθέα
(Πάτρα), 264 41

Logo White

Το Ειδικό Κέντρο Παιδιού είναι ένας χώρος ειδικών θεραπειών που δημιουργήθηκε μετά από την πολυετή εμπειρία μου στο τομέα της φυσικοθεραπευτικής παρέμβασης σε βρέφη ,παιδιά και εφήβους με νευρολογικές και νευροαναπτυξιακές διαταραχές. Περισσότερα

espa2
© 2022 Ειδικό Κέντρο Παιδιού Πάτρας. Designed By Firstidea

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter